Oplossing per

Rol

Je managet een team, je bent aan de slag met verkoop of verwerkt de facturen en offertes. Bekijk hoe Virtupply kan aansluiten op jouw rol.

Welke rol heb je?

Verkopers

Verhoog je verkoopprestaties met ons CRM dat klantgegevens stroomlijnt en toegankelijk maakt. Realiseer meer deals door effectieve follow-ups en gepersonaliseerde klantinteracties.

Verkoopmanagers

Beheer je verkoopteam efficiënter met ons CRM. Krijg inzicht in verkoopprestaties, stel doelen en monitor de voortgang om je team naar hogere resultaten te leiden.

Bedrijfseigenaren

Behoud volledige controle en overzicht over je bedrijfsactiviteiten met ons CRM. Begrijp klantgedrag, optimaliseer processen en neem datagestuurde beslissingen voor duurzame groei.

Project managers

Coördineer projecten vloeiend met ons CRM. Volg deadlines, beheer middelen en communiceer effectief met teamleden om projecten succesvol en op tijd af te ronden.

Financieel medewerkers

Versterk je financiële inzichten met ons CRM. Genereer nauwkeurige omzetprognoses, maak en verstuur moeiteloos facturen, en beheer abonnementen met gemak. .

Marketeers

Versterk je marketinginspanningen met ons CRM. Segmenteer je doelgroep, creëer doeltreffende campagnes en meet de impact om je marketing ROI te maximaliseren.

Virtupply voor

Verkopers

Hey Verkoper, klaar om je klantgesprekken op te spicen? Ons CRM is als je persoonlijke verkooptoolbox. Vergeet de dagen van ‘wie was die klant ook alweer?’; met een klik heb je alle klantinfo bij de hand. Maak indruk met je on-point follow-ups en zie je verkoopcijfers stijgen. Wie zei dat verkopen geen feestje kon zijn?

Virtupply voor

Verkoopmanagers

Verkoopmanagers, het is tijd om je superkrachten te ontketenen! Met ons CRM beheer je je team als een echte pro. Stel je voor: data in overvloed, prestaties in het vizier en een team dat zo gesmeerd loopt dat het bijna saai wordt (grapje, dat wordt het nooit!). Stuur je team naar verkoop-glorie en neem de credits voor de geweldige leider die je bent.

Virtupply voor

Bedrijfseigenaren

Beste Bedrijfseigenaren, welkom in je nieuwe commandocentrum. Ons CRM is je kristallen bol – zie de toekomst van je bedrijf, maar zonder de mistige voorspellingen. Krijg grip op alles, van klantrelaties tot verkoopcijfers. Maak beslissingen met het vertrouwen van een helderziende. En hey, wie heeft er nu nog een zakenpartner nodig als je ons CRM hebt?

Virtupply voor

Project managers

Projectmanagers, zeg vaarwel tegen chaos en hallo tegen zen. Ons CRM is je magische toverstaf voor projectbeheer. Taken, deadlines, teamcommunicatie? Alles onder controle. Stel je voor: projecten zo soepel dat je je gaat afvragen of je eigenlijk wel nodig bent (natuurlijk ben je dat!). Maak je klaar om te schitteren in project-efficiëntie!

Virtupply voor

Financieel medewerkers

Financiële Wizards, het is tijd om je toverstokken te zwaaien. Met ons CRM tover je voorspellingen, facturen en abonnementen met een eenvoudige ‘Abracadabra’. Weet altijd precies waar je financieel staat, zonder dat je een kristallen bol nodig hebt. Bereid je voor op soepelere financiën, zodat je je kunt focussen op wat echt belangrijk is – de lunchkeuze van vandaag.

Virtupply voor

Marketeers

Marketeers, zet je schrap voor een wereld waarin jouw campagnes altijd rocken. Ons CRM is je geheime marketingelixer. Segmenteer je doelgroep met de precisie van een chirurg en creëer campagnes die zo aantrekkelijk zijn dat klanten smeken om meer. Stel je voor: een marketingwereld waarin je niet alleen de show steelt, maar ook de hele parade leidt.

Voor jezelf
uitproberen?

Schrijf je in voor de beta!

Door je in te schrijven voor de beta krijg je veel extra voordelen, waaronder een lager tarief voor 2 jaar!